Mooi dorpshuis in het hart van Vauvenargues

In het centrum van het dorp Vauvenargues, Mooi dorpshuis in mede-eigendom van ongeveer 105m ² op 3 niveaus in een rustige omgeving, niet over het hoofd gezien en met een adembenemend uitzicht op het kasteel van Picasso.
 
De gemeente:
 
Vauvenargues, gelegen op 14 km van Aix-en-Provence, is een stad die grenst aan het departement Var en die het hele jaar door iets meer dan 1.000 inwoners verwelkomt.
 
Een bron van inspiratie voor vele denkers en kunstenaars door de eeuwen heen, waarvan de meest symbolische de schilder Pablo Picasso is, dit Provençaalse dorp flirt met de noordelijke helling van het Sainte-Victoire-massief en biedt een unieke en kostbare leefomgeving voor alle natuurliefhebbers.
De bloemrijke steegjes en schaduwrijke pleinen in perfecte harmonie met het historische kasteel stralen een sereniteit en welzijn uit waarvan alleen de inwoners van de Vauvenargue kunnen getuigen.
Tot slot beschikt Vauvenargues over alle voorzieningen om het dagelijkse leven zo aangenaam mogelijk te maken voor de verschillende gezinnen die er deel van uitmaken: basisschool, schoolbusdienst, cultureel en verenigingsleven, restaurants en hotels.
 
Het pand:
 
Gelegen aan het einde van een doodlopende straat, is het huis, geïmpregneerd met authenticiteit, als volgt samengesteld:
 
- Een leefruimte met een open en uitgeruste keuken, een intieme woonkamer die uitkomt op een balkon.
- Op het lagere niveau, een master suite met een kleedruimte, een badkamer en onafhankelijke toiletten. 
- Op de bovenste verdieping, twee slaapkamers met opbergruimte, waarvan één toegang geeft tot de zolder, een loggia ruimte die momenteel in gebruik is als werkplaats en profiteert van een panoramisch uitzicht, een beschut terras met uitzicht op het kasteel van Vauvenargues.
 
 Ideaal voor een beginnende koper of een jong gezin.
Prix : 320.000 €