Mooi huis van 90 m² dicht bij het historische centrum

Dicht bij het centrum van Saint Maximin, mooi klein huis van ongeveer 90 m² met zijn eigen tuin uit het zicht.
 
De gemeente:
 
In het hart van de Provence strekt Saint Maximin zich uit aan de voet van het Massif de Sainte Baume. Hoewel het zeer dynamisch is, blijft het een stad met tradities. Deze stad biedt door het bezoek van de oude stad en de oude middeleeuwse wijken van grote artistieke en historische rijkdom waarvan boegbeeld de Basilica Sainte Madeleine is, waaronder vele kapellen vol met kunstwerken.
 
Saint Maximin, met meer dan 16.000 inwoners, heeft 2 commerciële zones en een ambachtelijke zone om aan alle dagelijkse behoeften te voldoen.
 
Gelegen op gelijke afstand van de uitlopers van de Alpen en de zee, is deze stad een echt kruispunt om snel grote gemeenten zoals Toulon (55 km via de D554), Aix-en-Provence (45 km via de A8) te bereiken of Frejus (80 km via de N7).
 
Het huis :
 
Eerste huis van een klein condominium van 4 percelen, dit huis in R + 1 op 60m ² land is gerenoveerd naar de smaak van de dag in 2010.
 
Het bestaat uit:
 
Op de begane grond, een mooie woonkamer combineert een zithoek en een keuken, apart toilet, wasruimte en directe toegang tot de kelder.
 
Met de verdieping, 3 kamers met opruimen en een wasruimte met toiletten.
 
In bijgebouw, grote kelder van ongeveer 40 m² en 2 privé parkeerplaatsen.
 
 
Prix : 275.000 €