Appartement in een privé herenhuis

Gelegen in het hart van het stadscentrum van Aix en Provence, in het voormalige Hotel de Séguiran, gebouwd in de 17e eeuw door de gelijknamige familie, gekocht aan het begin van de 18e eeuw door de markies d'Albertas die de plaats verfraaide, vervolgens door zijn zoon die zijn naam gaf aan een van de mooiste pleinen van Aix.
 
Ontdek dit uitzonderlijke appartement van ongeveer 200 m2 gelegen op de 2e verdieping, op het zuiden met dubbele garage en kelder.
 
Het omvat verschillende ontvangstruimten, een hoofdwoonkamer, een kantoor/televisie, een bibliotheek en een eetkamer.
Ook, een onafhankelijke keuken, 3 slaapkamers waaronder een master suite met een doucheaccommodatie en een kleedkamer, de twee andere slaapkamers delen een doucheaccommodatie en een grote kleedkamer.
 
Dit appartement heeft een grote zolder die gedeeltelijk kan worden verbouwd, waardoor er veel ruimte overblijft voor opslag.
 
Op de binnenplaats van het gebouw heeft u de beschikking over een eigen dubbele garage en een zeer gezonde kelder van ongeveer 16m2.
 
Een zeldzaam landgoed, voor de liefhebbers van de particuliere herenhuizen van Aix-en-Provence.
Een IMDP-exclusiviteit
 
Het hotel is voor sommige delen geklasseerd als historisch monument: 
In 1926, classificatie (gevels en daken).
In 1991, lijst (veranda, binnenplaats, grote trap, gevels op de Place d'Albertas, tuinzijde en de rue Aude (westvleugel) evenals het 18e eeuwse boudoir in het Séguiran gedeelte op de 1ste verdieping.
Let op: Geen bijzondere indeling in het verkochte appartement.
 
Prix : Nous consulter