Bastide provençale in steen - Ideale bed and breakfast

In het hart van de Vaudoise en in absolute rust, authentieke Provençaalse stenen bastide.
 
Gebouwd in 1840 en op het zuiden, de set van 13 kamers op 462m2 vloeroppervlak verdeeld over 3 niveaus met plafondhoogtes van 3m is als volgt samengesteld:
 
Op de begane grond zijn de woonkamers met een keuken gecreëerd in een oude werkplaats met een zekere charme en grote functionaliteit.
 
In totaal heeft het huis 10 potentiële slaapkamers, sommige met aangrenzende doucheruimtes en toiletten, andere in de buurt. 
 
Secundaire ruimtes zijn ingericht als kantoor of als grote kleed/zaagwerkplaats.
 
Op de tweede verdieping is een zelfstandige flat bestaande uit 3 slaapkamers, 1 douchekamer, 1 wc, 1 gemeenschappelijke ruimte met keukenhoek.
 
Verschillende bijgebouwen vervolledigen dit pand zoals een garage van 50m2, een kelder op de heuvel, een stookruimte, een wasruimte, een zolder op de tweede verdieping en een lean-to.
 
Op het gedeeltelijk omheinde terrein van 1895m² bevinden zich bronnen uit de oude Romeinse tijd die het huis van bronwater voorzien.
De ingang van het pand is via een grote binnenplaats, met uitzicht op de bastide waar een hekwerk is opgesteld om een harmonieuze eetruimte te bieden in de zomerperiode.
Zeer groen het hele jaar door dankzij de verschillende bronnen die erdoorheen stromen, kan de tuin, bestaande uit washuizen en eeuwenoude bomen, gebruikt worden om te zwemmen en is goed beschermd tegen de Mistral-wind.
 
Een zeldzame eigenschap als alleen de Luberon weet ons voor te stellen met een sterk potentieel voor de activiteit van bed and breakfast.
 
Prix : 799.000 €